Smart-TV

En smart-TV er en TV som kan brukes på internett. Den må kobles til internett enten trådløst eller kablet. Da kan du i tillegg til å se ordinære TV-kanaler strømme tv-program, film og musikk via noen av de mange strømmetjenestene som finnes. De fleste smart-TVene styres ved hjelp av ulike apper, ikke ulikt dem man laster ned og bruker på mobiltelefoner. NRK har egne NRK TV-apper tilpasset mange av smart-TVene.

Smart-TVer og TV-mottakere

Avspillingsproblemer

21.10.2019: Ny versjon av NRK TV-applikasjonen er tilgjengelig via nedlasting/oppdatering via apparat for Samsung smart-TV (årgang 2016 og enkelte 2015 og 2017 modeller) som forhåpentligvis løser avspillingsproblemene. Fint om brukere som har lokal installasjon har muligheten for teste denne versjonen, og gir oss en tilbakemelding.

Hva gjør jeg når jeg er i Norge, men får beskjed om at jeg er i utlandet?
 • Du kan få beskjed om at du ikke får sett et program fordi du sitter i utlandet, mens du faktisk sitter i Norge fordi:
  • Dette kan skyldes at avspillingsenheten du benytter er koblet til en utenlandsk IP-adresse. Hvis du for eksempel jobber i Norge, men i et internasjonalt firma, kan internettserveren stå i utlandet og gi enheten din en utenlandsk IP-adresse.
  • Du kan ha aktivert en VPN-forbindelse.
  • Systemprogramvaren (firmware) er ikke oppdatert til nyeste versjon.
  • Internettleverandøren din har registrert IP-adressen din med feil lokasjon. I så fall sjekk din IP-adresse her, og send informasjonen til info@nrk.no slik at vi kan undersøke det.
  • Dersom du sitter på utenlandsk IP-adresse vil du kun ha mulighet til å spille av programmer som vi har rettigheter til å vise utenfor Norge.
Oppdatert 04.07.2019

Send inn feilmelding