Alle mot 1

Slik spiller du:

Alle mot 1

For å være med og spille på oppgavene under sending, må du installere appen «Alle mot 1» på mobil eller nettbrett. Den kan lastes ned både til iOS og android. Installering og bruk er helt gratis.
Her laster du ned appen:

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du oppdatere til den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt. Det enkleste er å slette den gamle appen og så laste ned den nye appen.

På iPhone kan du få problemer med appen om du har justert opp skriftstørrelsen. Apputviklerne ser på en løsning for dette. Inntil videre er løsningen å stille skriftstørrelsen til normal når du vil bruke appen.

Registrerte spillere må være over 13 år.

Du kan registrere opp til fem telefoner med én og samme bruker, Men det er kun den første du registrerer som vil telle som en stemme. Med de andre kan du spille for gøy eller lage grupper med andre.

Grupper:
Med tanke på de tekniske utfordringene under finalen i Melodi Grand Prix, har vi besluttet å vente med å innføre den nye gruppespillfunksjonen til vi er i gang med sesongen. Inntil videre ønsker vi rett og slett ikke å belaste systemet med de store datamengdene denne bonusfunksjonen innebærer.

Alle mot 1