Hopp til innhold

NRK TV

Generelt

Bruk

Tilgjengelighet

NRK TV i utlandet

Min profil

Kan jeg slette brukeren fra Min profil?
  • Når du er pålogget din bruker, kan du slette denne fra siden Min profil
  • Hvis du sletter din bruker, så vil alle opplysninger bli fjernet
  • Vi kan ikke gjenopprette en slettet bruker
  • Hvis du har slettet din bruker, så kan du opprette en ny med samme e-postadresse
Oppdatert 11.11.2021

Oppdatert 17.02.2022