← Jobb i NRK

Jobb med teknologi og design

Vi er rundt 400 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Hver dag når vi 92 % av Norges befolkning. Vi gjør innholdet levende og tilgjengelig der publikum ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio eller på sosiale medier.

Ledige stillinger i Bodø

Vi ønsker å rekruttere deg som bor i Bodø, som vil flytte hjem igjen, eller som bare vil prøve noe nytt et annet sted.


Produkt- og teknologiutvikling i NRK

Vi er rundt 380 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Samtidig lager og vedlikeholder vi systemene bak. Vi får innholdet vårt levende og tilgjengelig for publikum der de ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio, eller på sosiale medier.

Tjenestene og produktene vi utvikler favner et stort antall plattformer og teknologier. Fra nettlesere, til apper hos iOS og Android, Apple TV, Android TV, spillkonsoller og smart TV-er. Her finner du med andre ord et teknologi- og designmiljø med stort teknologisk og faglig mangfold.


Hvor kan du møte oss?

Dyktige representanter fra fagmiljøene våre er ofte ute og holder foredrag og innlegg på konferanser. I høst er vi blant annet representert på Spillkonvent, Javazone, NDC Oslo, Y-konferansen, Data SKUP og Analysedagen.

Vi inviterer også til «NRK Påfyll» der vi viser frem hvordan vi jobber med teknologi og produktutvikling. Det første møtet i denne serien ble avhold den 20. oktober 2022 på Marienlyst. Temaet for dette møtet var «Hvordan håndtere en «Bigbang release» uten at det smeller?». Publikumsinteraksjonsteamet i NRK fortalte om reisen til den digitale gjetteleken «Maskorama», og ga et dypdykk i hvordan de rigger seg for å ta imot hundretusener som ønsker å delta og påvirke NRKs innhold en lørdags kveld.

Om du vil vite mer om hvordan vi jobber med fag og innovasjon? Kontakt Harald K. Jansson