Jobb med teknologi
og design

Vi er rundt 400 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Hver dag når vi 92% av Norges befolkning. Vi gjør innholdet levende og tilgjengelig der publikum ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio eller på sosiale medier.

Ledige stillinger i Bodø

Vi ønsker å rekruttere deg som bor i Bodø, som vil flytte hjem igjen, eller som bare vil prøve noe nytt et annet sted.
Les om etableringen i Bodø →


Produkt- og teknologiutvikling i NRK

Vi er rundt 380 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Samtidig lager og vedlikeholder vi systemene bak. Vi får innholdet vårt levende og tilgjengelig for publikum der de ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio, eller på sosiale medier.

Tjenestene og produktene vi utvikler favner et stort antall plattformer og teknologier. Fra nettlesere, til apper hos iOS og Android, Apple TV, Android TV, spillkonsoller og smart TV-er. Her finner du med andre ord et teknologi- og designmiljø med stort teknologisk og faglig mangfold.


Hvor kan du møte oss?

Dyktige representanter fra fagmiljøene våre er ofte ute og holder foredrag og innlegg på konferanser. I høst er vi blant annet representert på Spillkonvent, Javazone og NDC Oslo. Vi stiller også med egen stand på NDC Oslo, så det er bare å komme innom.


Vi inviterer også til «NRK Påfyll» der vi viser frem hvordan vi jobber med teknologi og produktutvikling. Det første møtet i denne serien blir avhold den 20. oktober 2022 på Marienlyst. Temaet for dette møtet er «Hvordan håndtere en «Bigbang release» uten at det smeller?». Publikumsinteraksjonsteamet i NRK forteller om reisen til den digitale gjetteleken «Maskorama», og gir et dypdykk i hvordan de rigger seg for å ta imot hundretusener som ønsker å delta og påvirke NRKs innhold lørdag kveld.

Foredraget er primært rettet mot utviklere og personer med god teknisk forståelse, men kan også være interessant for UX/digitaldesign og ledere i IT-bransjen. Påmelding og detaljert beskrivelse finner du her.

Om du vil vite mer om hvordan vi jobber med fag og innovasjon kan du ta kontakt med Harald K. Jansson for å høre mer!