Vil du ha en jobb som er viktig for mange?

Akkurat nå kan vi tilby flere spennende karrieremuligheter i Bodø, for deg som er utvikler. Mer om jobb i Bodø →

Jobb i NRK

Lurer du på hvordan det er å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag?
Vil du sammen med oss sørge for at alle i Norge får
troverdig informasjon og uforglemmelige opplevelser?

NRK er mer enn en mediebedrift. Mer enn en jobb. Vi gir viktig bakgrunnsinformasjon. Setter mennesker i stand til å forstå politikk. Får folk til å forstå hva det betyr å kaste plast i naturen. Bidrar til at spørrelystne småfolk får sunne verdier. Tar vare på språket vårt. Får deg til å forstå ting bedre, slappe av, men også til å le.

Utvikle og utforske. Vi vil alltid jobbe med flinke folk. Sammen med oss kan du være med på å forbedre og teste ut nye måter å jobbe på. Det er menneskene i NRK som gjør at vi stadig leverer et tilbud i verdensklasse. Derfor har vi skapt en kultur hvor det er rom for å teste, feile og bli smartere sammen.


Åpen, modig og troverdig

Det er viktig for oss å vise hvordan vi jobber, være åpen og troverdig. I dag bruker ni av ti i Norge minst ett av NRKs tilbud en vanlig dag. Det skal vi jobbe for at fortsetter. Og vise at vi stadig gjør oss verdig til den store tilliten vi har hos folk flest i Norge.

Mangfold. NRK er for alle og skal reflektere mangfoldet i Norge. For å være relevant og viktig for alle i Norge trenger vi historier, stemmer og erfaringer fra hele befolkningen. Vi søker talenter med ulik sosial, etnisk og geografisk bakgrunn, kompetanse, erfaring, perspektiv, nettverk, språk og dialekt, interesser, alder, funksjonsevne, seksuell orientering og kjønnsidentitet.

NRKs grønne løft. NRK ønsker å være en pådriver for et mer klima- og miljøvennlig samfunn. Vi setter klimajournalistikk på dagsorden, peker på løsningene og viser alvoret. Vi tar et «grønt løft» for å utvikle hele organisasjonen. Målet er «grønnere» produksjoner hvor miljø og bærekraft skal stå sentralt. Viktige stikkord blir å gjenbruke mer og kaste mindre.


Produkt- og teknologiutvikling

Vi er rundt 380 ansatte som designer, utvikler, forvalter og drifter populære NRK-tilbud som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no. Vi lager og vedlikeholder systemene. Vi gjør innholdet levende og tilgjengelig der publikum ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio eller på sosiale medier.

Ledige stillinger

Vi trenger alltid flinke folk. Enten du er journalist, økonom, scenearbeider, musiker, programleder, prosjektleder, utvikler, designer eller noe helt annet. Hos NRK får du utfordre deg selv og komme til en arbeidsplass med både store fagmiljø og en rekke spesialiststillinger.

Praksis og internships

Er du fortsatt student eller mangler erfaring? Det finnes mange forskjellige praksisordninger, stipendiatstillinger eller internship i NRK.


Gi tilbakemelding på denne siden | Oppdatert 23.05.2022