← Kontakt

Bidra og delta

Lyst til å komme på audition/delta i våre produksjoner?

Av og til søker vi etter deltagere til NRK-produksjoner, og da annonserer vi det på nrk.no/delta eller nrksuper.no/delta. Informasjon om auditions for barn annonseres også på nrksuper.no/delta

Som oftest er det eksterne produsenter som lager dramaserier for NRK, og de ordner selv med alt av casting og statister. Ofte søker de blant skuespillerne som er registrert hos Skuespillerforbundet, i alle fall når det gjelder voksne skuespillere. De bruker også casting-byråer som har spesialisert seg i å finne talenter. Kanskje er det en idé å sende inn en søknad til disse?

Vi anbefaler for øvrig å følge med på denne (eksterne) siden: aktivioslo.no/auditions

Ønsker du være publikum?
  • NRK inviterer deg til å være publikum i studio under opptak av ditt favorittprogram!
  • Som publikum kommer du tett på både programleder og gjester, og får et nært innblikk i TV-produksjon og teknikk. Det er svært mye som skjer under et opptak som ikke blir vist på TV – så dette er muligheten for deg som ønsker å komme litt under huden på NRKs programproduksjon.
  1. Gå til påmelding og oversikt over programmer du kan være publikum på
Hvor kan jeg sende inn bursdagshilsen?

Du kan sende bursdagshilsen til barnet ditt her: Innsending av Dagens bursdagsbarn

Blitt intervjuet/fotografert/filmet, men ønsker ikke at det skal brukes?

Hvis du har blitt intervjuet/fotografert/filmet og ikke ønsker at dette skal brukes, så kan du sende en e-post til info@nrk.no med så mange opplysninger som mulig om tid/sted og hvem som gjorde det.

Hvordan bli fjernet fra publisert innhold?

Terskelen for å slette innhold fra nrk.no er meget høy. Det er kun hvis vi er felt for en sak i Pressens Faglige Utvalg (PFU), eller det er fare for en persons liv og helse, at vi sletter (unntar fra offentligheten) artikler som har vært publisert.

Et arkiv er et arkiv, og nettets egenart gjør at dette arkivet alltid er tilgjengelig. (På samme måte som en avis som er trykket og utgitt, ikke blir tilbakekalt og brent.)

Om du sender din forespørsel til info@nrk.no vil den bli videreformidlet til rette vedkommende i NRK, som tar stilling til saken.

Ble intervjuet/filmet, og lurer på når dette skal sendes?
  1. Hvis du vet hvilken redaksjon som utførte intervjuet/filmet deg, så kan du sjekke våre programoversikter for å finne sendetiden for det aktuelle programmet
  2. Kontakt info@nrk.no med så mange opplysninger som mulig