Teknologi og design

Bli med å starte NRKs
produktutviklingsmiljø i Bodø!

Vi ser etter flinke folk som vil være med på reisen!

NRK etablerer nytt miljø i Bodø

Miljøet i Bodø vil i førsteomgang ha ansvar for videreutvikling av produktet Yr, og blir en del av produkt- og teknologimiljøet som ellers holder til i Oslo. Ikke hørt om det?

Ledige stillinger i Bodø

Vi ønsker å rekruttere deg som bor i Bodø, deg som vil flytte hjem igjen, eller deg som bare vil prøve noe nytt, et nytt sted.

Produkt- og teknologiutviklingsmiljøet i NRK

Produkt- og teknologiutviklingsmiljøet i NRK designer, utvikler, forvalter og drifter NRKs publikumsprodukter. Våre publikumsprodukter kjenner du kanskje som Yr, NRK Super, NRK TV, NRK Radio og NRK.no? Samtidig lager og vedlikeholder vi systemene bak som får innholdet vårt levende og tilgjengelig for publikum der de ønsker å finne det – om det er på nett, mobil, TV, radio eller på sosiale medier.

Ledige stillinger i Oslo

I dag er vi om lag 380 ansatte som jobber sammen i tverrfaglige team for å lære, diskutere og utvikle NRKs produkter. Vi mener det er menneskene i NRK som er det viktigste middelet for at vi stadig når målet om produkter i verdensklasse. Derfor har vi skapt en kultur hvor det er rom for å teste, feile og bli smartere sammen.

Tjenestene og produktene vi utvikler favner et stort antall plattformer og teknologier. Fra nettlesere, til apper hos iOS og Android, Apple TV, Android TV, spillkonsoller og smart TV-er. Her finner du med andre ord et teknologi- og designmiljø med stort teknologisk og faglig mangfold.

NRK er mer enn en mediebedrift. Mer enn en jobb. Det spesielle med NRK og produktene våre er at vi har et tydelig samfunnsoppdrag, som går ut på å dekke demokratiske, sosiale og kulturelle behov, i det norske samfunnet. Dette gjenspeiles i alt vi gjør, hvordan vi prioriterer, og og hvordan vi forholder oss til publikumet vårt.


Ønsker du å vite mer
om etableringen i Bodø?
Kontakt Marianne.Tallaksen@nrk.no

Nysgjerrig på
jobbmulighetene?
Kontakt jobbibodo@nrk.no