Hopp til innhold

NRK.no

Generelt

Hvordan dele NRK.no-innhold med andre?

Vil du dele en artikkel , nyhetsmelding eller video?

  1. Sjekk at du har klikket deg helt inn i den enkelte nyhetsmeldingen ved å trykke på publiseringstidspunktet
  2. Kopier URL-en i adressefeltet i nettleseren eller trykk på et av deleikonene under meldingen; Facebook, Twitter eller e-post
  3. Artikkelen deles ikke idet du klikker på ikonet. Du får alltid mulighet til å se hva du er i ferd med å dele før du evt. klikker «Legg ut på Facebook», «Tweet» eller sender e-posten.

Ligger videoen på en forside eller på en videoside kan du trykke på pil-ikonet i videovinduet. Da får du opp en kopier-knapp som lar deg kopiere URL-en til selve videoen. Lim denne inn der du vil dele den. Pilen er bare synlig etter at videoen har startet.

Ligger videoen inne i en artikkel, må du dele hele artikkelen den hører til.

Som med alle artikler kan du kopiere URL-en i adressefeltet i nettleseren din og sende den til andre i e-poster, chattesamtaler eller andre kanaler.

Men i alle NRK.no-artikler ligger også skreddersydde deleikoner lett tilgjengelig. Du kan velge å dele artikkelen på Facebook, Twitter eller i en e-post.

På store skjermer:

  1. Velg en av deleknappene som ligger øverst til venstre for brødteksten eller nederst i artikkelen: Facebook, Twitter eller e-post. I noen spesialartikler ligger deleikonene kun nederst i artikkelen.

På små skjermer (mobil etc.):

  1. Trykk på «Del» øverst til høyre, rett over brødteksten
  2. Velg en av deleknappene som dukker opp: Facebook, Twitter eller e-post

Artikkelen deles ikke idet du klikker på disse ikonene. Du får alltid mulighet til å se hva du er i ferd med å dele før du evt. klikker «Legg ut på Facebook», «Tweet» eller sender e-posten.

Oppdatert 12.11.2021

Nyhets-appen

Min profil

Falske NRK-sider